Accessoires

Categorieën
Kleur
Maat
Merk
Toon meer +
Mouwlengte
Seizoen
Materiaal
Pasvorm
Dessin
Prijs
17170
Accessoires maken de outfit net even wat spannender en stijlvoller en geven de finishing touch aan je outfit. Een accessoire die wij binnen ons concept veel toeppassen is het pochet. Dit wordt ook wel een lefdoekje genoemd en is een gevouwen decoratief doekje van katoen, wol (flannel) linnen of zijde in de borstzak van je colbert of pak. Vroeger werd het door ‘de echte Gentlemen’ gebruikt als de dame aan hun zijde bij bezoek aan de bioscoop tijdens de film of andere gebeurtenis verdriet had zodat hij met het doekje de tranen kon verwijderen.
Een pochet wordt zowel zakelijk, feestelijk als casual gedragen. De etiketten van de pochet vroegen jarenlang om dezelfde kleur of een kleurafstemming op de das of shirt. De pochet was en is nog steeds -volgens de feestelijke etiketten- een must. Maar tegenwoordig mogen wij heerlijk afwijken van die kleurcode en kunnen we op die manier een eigenwijze, persoonlijke noot neerzetten met ons pochet. Wat ons betreft niet meer weg te denken uit de garderobe!

Aanbod

Onze winkel heeft buiten de pochet natuurlijk meer accessoires voor mannen. We hebben accessoires voor je in de vorm van shawls, stropdassen, strikken, bretels, manchetknopen, sokken, onder T-shirts, boxershorts, armbanden, horloges, zonnebrillen en parfum.

Intense heren parfum

Morph, van het parfumhuis uit Napoli Italië, verkopen wij exclusief in Breda. Een uitgebreide parfumcollectie die zich onderscheidt door zijn intense geuren. Een ‘Eau De Parfum’ die door zijn hoge concentratie lang aanwezig blijft. Elke geur heeft zijn eigen uitstraling, samenstelling en reukbeleving.