Skip to content

Colberts & Gilets

Categorieën
Kleur
Kleur
Maat
Maat
Merk
Merk
Toon meer +
Mouwlengte
Mouwlengte
Seizoen
Seizoen
Materiaal
Materiaal
Pasvorm
Pasvorm
Dessin
Dessin
Prijs
Prijs - slider
499900

Luigi Bianchi Colbert Beige 35203

629,95

Luigi Bianchi Colbert Donker Blauw 32621

899,95

Tagliatore Colbert Donker Blauw 180020

679,95

Luigi Bianchi Colbert Licht Grijs 45310

529,95

Luigi Bianchi Colbert Midden Grijs 45202

499,95

Luigi Bianchi Colbert Midden Bruin 25013

699,95

Marco Pescarolo Colbert Donker Blauw Urus 4829

639,95

Het colbert is al jaren een populair, informeel, sportief jasje. In het verleden werd het colbert niet geaccepteerd voor formele gelegenheden maar dat is vandaag de dag wel veranderd. Het colbert is een universeel jasje voor meerdere gelegenheden. In heel veel varianten niet meer weg te denken uit onze garderobe. Inmiddels dragen we het colbert ook zakelijk en bij minder officiële gelegenheden. Deze ontwikkeling zet zich voort en daarom is de verscheidenheid in colberts qua design en stofkeuze enorm. Het is niet alleen sportief maar kan ook uiterst elegant gedragen worden. Vanuit het sportieve oogpunt, medebepaald door het colbert, is ‘casual friday’ geboren.

Casaul Friday

Hier spelen wij binnen onze collecties ruimschoots op in. Bijvoorbeeld met het ‘vest colbert’; een stijlvol vallend soft gebreid vestje/jasje met de uitstraling van een colbert. Comfortabel en tegemoetkomend aan een ‘Casual Chique Feeling’.

Draagmomenten

Onze collectie stijlvolle colberts zijn er in diverse uitvoeringen en nemen een ruime positie in binnen ons assortiment. Het is een veelzijdig kledingstuk wat zowel gedragen wordt in een  business-omgeving als in vrije tijd. Maar wij adviseren en presenteren het colbert graag voor ‘elke dag’. Inmiddels zijn er zoveel varianten dat het colbert op elke jeans/chino of casual outfit gedragen kan worden. Zo zie je er altijd stijlvol uit. Passend bij jou. Onze collectie colberts bestaat uit meerdere merken binnen het assortiment. Elk merk heeft zijn eigen identiteit en specialisme. Wij hebben een voorkeur voor ongevoerde soft colberts omdat wij dat een mooie luxe stijl vinden wat mooi om het lichaam valt. Maar we hebben ook gevoerde colberts en elk colbert is met veel zorg en oog voor detail afgewerkt. Waar het ene colbert opvalt door fraai opgestikte zakken, zien we bij het andere colbert klepzakken en twee of één split(ten). Ons aanbod en de verschillen zijn ruimschoots. Dus vind je altijd een colbert wat bij je past.

Brands

Merken waarmee wij werken zijn o.a: Luigi Bianchi Mantova, Seven Square, Altea, Santaniello, Harris Wharf London.  Je kunt er ook voor kiezen om een tof colbert op maat te laten maken. Dit kan ook in de meest denkbare variaties! Maak dan snel een afspraak.

Shopping cart

    Winkelmand
    Je hebt geen productenVerder winkelen