Jassen & Jacks

Categorieën
Kleur
Kleur
Maat
Maat
Merk
Merk
Toon meer +
Mouwlengte
Mouwlengte
Seizoen
Seizoen
Materiaal
Materiaal
Pasvorm
Pasvorm
Dessin
Dessin
Prijs
Prijs - slider
239750

Duno Korte Jas Off White Ergo

419,95

Harris Wharf Coat Donker Blauw C9101MLC

629,95

Duno Bodywarmer Olijf Drive

349,95

Duno Half Lange Jas Donker Blauw Connor

479,95

Duno Korte Jas Donker Blauw Outside

329,95

Marco Pescarolo Korte Jas Donker Blauw Urus 45T00

549,95

Duno Korte Jas Off White Outside

329,95

Duno Half Lange Jas Donker Blauw Loft hoody hp

599,95

Montecore Korte Jas Donker Blauw F05MUCX737-185

749,95

Harris Wharf Korte Jas Off White C9331MLX

549,95

Marco Pescarolo Korte Jas Beige Urus 45T00

549,95

Reset Korte Jas Donker Blauw Split

239,95

Een jas is een kledingstuk wat we allemaal gebruiken. Sinds jaar en dag dragen we een jas over onze normale kleding om ons te beschermen tegen kou of neerslag. Er bestaan veel verschillende soorten jassen. Bijvoorbeeld de Duffelcoat ofwel houtje-touwtjejas. Een jas van Duffel (sterke wolsoort) die oorspronkelijk ontworpen was voor Engelse soldaten tijdens de oorlog. Na de Tweede Wereldoorlog werd de Duffelse jas erg populair onder de burgerbevolking. Maar we gaan terug naar onze tijd en de winkel!

Ons aanbod

Onze collectie Outerwear (jassen) is specifiek omdat elk merk zijn eigen stijl heeft op het gebied van functionaliteit en identiteit. We hebben weer gekozen voor specialisme zoals met al onze collecties. Wij zijn van mening dat een jassenmerk geen shirts moet gaan maken en andersom ook niet! ‘Schoenmaker, blijf bij je leest’ is en blijft ons motto! Uitsluitend specialisten hebben het beste in huis.

Brands

Wij maken onze eigen keuzes. Kijken naar kwaliteit, uitstraling, functionaliteit, stijl en prijs. Het gevolg zijn samenwerkingen met merken als: Duno, Holubar, Save The Duck, Museum, Reset. Allemaal met een stijlvolle uitstraling, maar door toepassingen als soft neopreen, kunstdons en mixed technische doeken met een hoge functionele waarde. De merken BOB, Luigi Bianchi Mantova en Harris Wharf London brengen speciale mantels voor het voetlicht. Klassiek maar toch fashion, stijlvol maar door nieuwe bijzondere technieken ook functioneel zoals waterafstotend. Prachtige merken die de mantel een andere invulling geven, niet alleen chique maar ook stoer op een alledaagse jeans! Weet te combineren.