Knitwear

Categorieën
Kleur
Maat
Merk
Toon meer +
Mouwlengte
Seizoen
Materiaal
Pasvorm
Dessin
Prijs
89360

Knitwear is de Engelse naam voor breisels of tricot maar het woord staat simpelweg voor gebreide kleding. Knitwear wordt gemaakt van een lange draad (van wol, katoen, linnen, zijde, kunststof of een mengsel hiervan) die door een machine, en een enkele keer zelfs handmatig, op een bepaalde manier aanéén wordt gebreid of geknoopt tot een mooie stof.

We zien in elke collectie en bij alle merken prachtige breisels voorbijkomen. Ze worden ingezet voor pullovers, vesten, sweaters, hoodies, T-shirts, shirts en polo’s.

What do you mean every season?

Denk bij knitwear niet direct of alleen maar aan een herfst- of wintergarderobe. Want breisels kunnen werkelijk tijdens elk seizoen gedragen worden. Er is fijne, ultralichte en luxe knitwear die uitermate geschikt is voor warmere dagen. Deze breisels zijn zo fijn geknoopt dat er een mooie luxe stof ontstaat die niet eens lijkt op gebreid materiaal. De stof oogt luxueus en voelt comfortabel aan.

Voor de koudere dagen zien we dikkere breisels/knitwear. Deze breisels hebben charme door een grove steek die met opzet fraai zichtbaar is. Een stoere coltrui. Een stevig vest. Dus zo zijn er veel fraaie kledingstukken die allemaal onder het predicaat knitwear vallen. Los van welk seizoen ook. Al deze items zijn terug te vinden binnen onze collecties.

Which knitted piece suits me?

Er bevindt zich prachtige en bijzondere knitwear in onze collecties. Met veel keuzemogelijkheden voor jou. We werken samen met een aantal gerenommeerde Italiaanse breifabrieken die de mooiste collecties produceren. Voorbeelden hiervan zijn Fillipo de Laurentiis, La Fileria by Gransasso, Danieli Fiesoli, Wool&Co en La Spalletta. Allemaal op hun beurt specialisten op het gebied van knitwear.