Shirts

Categorieën
Kleur
Maat
Merk
Toon meer +
Mouwlengte
Seizoen
Materiaal
Pasvorm
Dessin
Prijs
991.000

Overhemden voor mannen

Tijdens de negentiende eeuw maakten we voor het eerst kennis met het fenomeen overhemd, of shirt, hemd, of nog chiquer -het Italiaanse woord- ‘camicia’. Wat ooit bedoeld was als ‘onderhemd’ groeide later uit tot het niet meer weg te denken kledingstuk wat veranderde in een ‘overhemd’. Een kledingstuk waarvan we willen dat het in het oog springt. Opvalt. Waarin we ons prettig voelen. Wij noemen het: shirt.

Overhemden en pasvormen

Een goed shirt is van wezenlijk belang. Een man voelt zich sterk en zeker van zichzelf in een shirt wat hem past. Dus beschikken we over shirts in alle maten en pasvormen.

‘Tailored fit’ is een pasvorm die bijna recht langs het lichaam valt wat het draagcomfort vergroot. ‘Slim-fit’ benadrukt de strak getrainde vormen van het lichaam waardoor er een slanke optiek ontstaat. Maar beide pasvormen voeren wij uit met coupenaden; twee (show) naden achterin het shirt die een mooi silhouet laten zien.

Formele shirts, ook wel dress shirts genoemd, zijn een vast begrip voor professionele of zakelijke gelegenheden. Momenten waar je als man een betrouwbare indruk wilt maken.

Vrijetijds- en smart casual shirts zijn bedoeld om de drager losjes en comfortabel te laten bewegen. Ontspannen en casual. Beide shirts zijn in vele vormen en modellen te vinden in onze collecties.

Groot aanbod herenshirts

Van elk merk kiezen wij een specifieke pasvorm waar het merk bekend om staat. Een uniek karakter heeft. Die diversiteit maakt dat wij je uitstekend kunnen bijstaan bij het vinden van het perfecte shirt. Een grote onderscheidende shirt-collectie, met zowel veel uit voorraad leverbaar als op maat gemaakt.

Wij werken samen met gerenommeerde shirt-makers uit Italië en andere Europese landen. Specialisten die op hun beurt weer samenwerken met de mooiste Italiaanse stoffenhuizen zoals Albini, Thomas Mason, David&Henderson en Canclini. Stoffen waarvan mooie exclusieve shirts worden gemaakt.

De merken waarmee wij samenwerken zijn Xacus, Mazzarelli, Bolzonella, Alexing, Thomas Maine, Profuomo en La Spalletta.