Skip to content

Specialist in
maatkleding

made to measure tailoring

Stijvolle herenmode en maatkleding

OJK Menswear is geboren uit liefde en passie en juist in maatwerk kleding kunnen we dat kwijt. Naast een prachtige ready to wear collectie hebben we een uitgebreid maatkleding programma met eindeloze mogelijkheden.

De Italianen hebben een lange traditie in maatwerk kleding voor heren. Je kent vast de beelden van de kleermaker die met een meetlint alle lichaamsdelen nauwkeurig op maat opmeet. Wij proberen dit klassieke karakter te doorbreken. Bij OJK krijg je het vakmanschap van de kleermaker gecombineerd met het oog van de specialisten in een modern jasje. Naast een pak op maat of trouwpak,  meten we ook je smart casual kleding op maat aan.

Denk aan een overhemd op maat in de stof en luxe kwaliteit naar jouw voorkeuren. Stoere maatwerk shirt jackets met grove zakken of colberts op maat met brede of smalle revers. Alle kleding op maat wordt zo ontworpen dat het de sterke punten van jouw lichaamsbouw laat uitkomen.

Elk item dat je kiest kun je naar jouw wensen vormen en wij adviseren je hoe je dat het beste kunt doen. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je specifieke wensen hebt voor een kledingstuk op maat. Wij voorzien je graag van advies en uiteraard altijd onder het genot van een kop heerlijke koffie met krentenbrood of een mooi glas prosecco.

Kleding op maat, binnen 25 werkdagen

Uiteraard ontvangen we je met enthousiasme in onze winkel en daar bespreken we jouw wensen. Uit de mooie collectie van Figura kies je de stoffen voor de kleding op maat die jij wilt laten maken. Wij zorgen voor de juiste maten en het advies over wat het beste bij jou past.

Ook als je met jouw lichaamsbouw bijzondere wensen hebt zoals korter, langer, breder of smaller zorgen wij ervoor dat jouw maatkleding precies past. Zeker bij kledingstukken zoals een maatwerk pantalon, overhemd op maat of een maatpak is het gebruikelijk dat er aanpassingen nodig zijn om het mooi passend te maken. Tenslotte willen we dat jij je er goed in voelt!

Als alle keuzes gemaakt zijn dan maak jij de finale beslissingen en binnen 25 werkdagen is jouw kledingstuk op maat klaar om te dragen.

Exclusieve Trouwpakken op maat 2
Exclusieve Trouwpakken op maat 1

Maak een afspraak

Dit is het begin van het creëren van jouw unieke look. Om jouw maatwerk te realiseren, nodigen we je uit om een afspraak te maken in onze winkel. Boek een oriëntatiegesprek met onze tailor. Samen zullen we je door alle opties begeleiden en jouw wensen bespreken. We kijken naar hoe jouw specifieke behoeften eruit zien en op basis hiervan adviseren we je tot jouw perfecte resultaat.

Exclusieve Trouwpakken op maat 2

kies je stof en detail

Heb je al een idee welke kant je op wil, neem zeker je inspiratiebeelden mee. Onze mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Of ga je er liever helemaal blanco in? Geen probleem wij assisteren je graag met het maken van een stijlvolle keuze. Ook kunnen we nu elk aspect van de look van jouw custom item personaliseren. Denk hierbij onder andere aan: details, knopen, monogrammen, voering en constructieve make van je item.

laat je opmeten

Nu gaan we echt aan de slag. We laten je verschillende pasmodellen uitproberen in verschillende stijlen, zodat je een idee krijgt van de uiteindelijke pasvorm. Vervolgens nemen we al je maten op om een perfecte pasvorm op maat van jouw lichaam te garanderen. Een goed passend Made to Measure item ziet er strak uit maar laat je toch comfortabel voelen gedurende jouw speciale dag.

the final touch

Het is nu 25 dagen geleden sinds onze laatste ontmoeting. We hebben de stofkeuze, pasbeurten en personalisatie allemaal afgerond, en nu is jouw 'Custos Piece' eindelijk aangekomen. We gaan nu over naar 'de laatste hand leggen'. We zullen de pasvorm perfectioneren en de accessoires selecteren. Na deze afspraak is je item echt compleet en ben jij klaar om te stralen.

Trouwpakken - trendy

time for your big day?

Let’s get married! Op de mooiste dag van je leven wil je jezelf zijn en dat kan in een trouwpak op maat van OJK Menswear. Onze passie voor herenmode zie je terug in ons uitgebreide maatwerk programma waar de mogelijkheden voor maatwerk in trouwkleding eindeloos zijn. Met het juiste advies zorgen we ervoor dat jij je comfortabel in trouwkostuum voelt; van de fotoshoot naar het altaar en daarna op het feest. Het is tenslotte dé dag waarop je geweldige herinneringen wilt maken.

Our custom creations

Plan nu je afspraak

Maak een afspraak online en laat je inspireren bij ons in de winkel. Onze Taylors geven je een passend advies om custom items te creëren die aan al jouw verwachting voldoen.

Shopping cart

    Winkelmand
    Je hebt geen productenVerder winkelen