Skip to content

Tailoring and
Made to Measure

Maatkleding

Stijvolle herenmode en maatkleding

OJK Menswear is geboren uit liefde en passie en juist in maatwerk kleding kunnen we dat kwijt. Naast een prachtige ready to wear collectie hebben we een uitgebreid maatkleding programma met eindeloze mogelijkheden.

Hiermee maken we maatwerk in de herenmode toegankelijk en bieden we je de mogelijkheden om je eigen stempel te drukken op wat je draagt. Naast dat je er stijlvol uitziet zit het bovendien comfortabel. We werken namelijk alleen met stoffenhuizen die bekend staan om hun kwaliteit en luxe.

We maken meer dan het maatpak en overhemd op maat

De Italianen hebben een lange traditie in maatwerk kleding voor heren. Je kent vast de beelden van de kleermaker die met een meetlint alle lichaamsdelen nauwkeurig op maat op meet. Wij proberen dit klassieke karakter te doorbreken. Bij OJK krijg je het vakmanschap van de kleermaker gecombineerd met het oog van de specialisten in een modern jasje. Naast een pak op maat of trouwpak,  meten we ook je smart casual kleding op maat aan.

Denk aan een overhemd op maat in de stof en luxe kwaliteit naar jouw voorkeuren. Stoere maatwerk shirt jackets met grove zakken of colberts op maat met brede of smalle revers. En stijlvolle mantels en korte jasjes op maat gemaakt met mooie details. Ook Easy fit drawstring broeken en maatwerk pantalons die zowel zakelijk als casual gedragen kunnen worden, behoren tot de mogelijkheden. Alle kleding op maat wordt zo ontworpen dat het de sterke punten van jouw lichaamsbouw laat uitkomen.

Elk item dat je kiest kun je naar jouw wensen vormen en wij adviseren je hoe je dat het beste kunt doen. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je specifieke wensen hebt voor een kledingstuk op maat. Wij voorzien je graag van advies en uiteraard altijd onder het genot van een kop heerlijke koffie met krentenbrood of een mooi glas prosecco.

Het maatpak

Zodra wij de bestelling binnen hebben nemen wij contact met je op voor het passen. Waar nodig voegen wij nog wat kleine aanpassingen toe want het moet goed zitten tot in de kleinste details. Wij zien je graag weer terug, dus bewaren wij jouw maatprofielgegevens en persoonlijke wensen zorgvuldig in ons bestand. Herhaalbestellingen kunnen zo snel gerealiseerd worden.

Kleding op maat binnen 25 werkdagen

Uiteraard ontvangen we je met enthousiasme in onze winkel en daar bespreken we jouw wensen. Uit de mooie collectie van Figura kies je de stoffen voor de kleding op maat die jij wilt laten maken. Wij zorgen voor de juiste maten en het advies over wat het beste bij jou past.

Ook als je met jouw lichaamsbouw bijzondere wensen hebt zoals korter, langer, breder of smaller zorgen wij ervoor dat jouw maatkleding precies past. Zeker bij kledingstukken zoals een maatwerk pantalon, overhemd op maat of een maatpak is het gebruikelijk dat er aanpassingen nodig zijn om het mooi passend te maken. Tenslotte willen we dat jij je er goed in voelt!

Als alle keuzes gemaakt zijn dan maak jij de finale beslissingen en binnen 25 werkdagen is jouw kledingstuk op maat klaar om te dragen.

Om ervoor te zorgen dat je in alle rust keuzes kunt maken, maken we graag een afspraak. Neem direct telefonisch of per mail contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer is het klaar?

Elk shirt wordt vervaardigd met liefde voor het vak en oog voor detail. Na drie tot vier weken is het shirt klaar. Wij maken een pasafspraak en bekijken samen of het aan alle verwachtingen voldoet. Waar nodig doen wij nog wat kleine aanpassingen.

De gegevens slaan wij op in uw persoonlijke profiel, waardoor herhaalbestellingen snel uitgevoerd kunnen worden. Veel klanten maken hier gebruik van. 

Gelegenheidskleding op maat

Gelegenheidskleding

De smoking. In zwart of navy met een wit shirt, een zelf geknoopte strik, mooie manchetknopen, zwarte sokken en lakledere schoenen. Het codewoord is black-tie! Dat maakt van de man een gentlemen… ga voor een ‘James Bond look’ en word de ster van de avond. Onze smoking is geschikt voor feestdagen, gala’s en alle andere gelegenheden waar een black-tie thema dresscode geldt. Dit kan met de collectie uit de winkel of we laten het speciaal op maat maken binnen ons maatkleding-custom made programma waar je een ruime keuze hebt uit de meest luxe stoffen. Er is een speciaal stoffenaanbod voor feestkleding. Maar wij moeten wel toegeven dat wij nogal eens afwijken van dit speciale aanbod en onze eigen stijladviezen hanteren.

Trouwkostuums voor mannnen

Wil je graag de best geklede en meest stijlvolle man van de dag zijn? Dat kun je met ons bereiken. Wij adviseren je bij de keuze voor hét pak of dé combinatie op een van de mooiste dagen uit je leven. Wij helpen je bij het samenstellen van je trouwpak of een combinatie. Wil je meer weten over trouwpakken voor mannen? Ga dan naar onze speciale trouwkleding pagina >>

Afspraak maken passessie op maat?

Voor de juiste outfit raden wij je aan om een afspraak te maken. Samen met familie, vrienden of getuigen heb je niet alleen een fantastische ochtend of middag, maar zorgen wij voor het juiste advies en een onvergetelijk gevolg daarop. De eerste foto’s voor het trouwalbum worden tenslotte tijdens deze afspraak gemaakt. Maak hier een afspraak >>

 

Shopping cart

    Winkelmand
    Je hebt geen productenVerder winkelen