Duno

Categorieën
Kleur
Maat
Merk
Toon meer +
Mouwlengte
Seizoen
Materiaal
Pasvorm
Dessin
Prijs
59420

Duno stijlvolle jassen en jacks

Het merk Duno is bedacht door professionals met jarenlange ervaring in de wereld van bovenkleding, in het bijzonder jassen en jacks. Het team wilde een nieuw merk creëren passend bij de huidige markttrends met de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en gebruiksgemak.
Bij Duno besteden heel veel aandacht aan de kleinste details en stijl maar nooiy overdadige in het gebruik van kleuren en stoffen. Zuivere strakke lijnen met subtiele technische stoffen met het doel de jas in dienst stellen van de mens, niet andersom.

Iconische herenjassen

Duno heeft een iconische uitstraling en is een ontmoetingspunt tussen de techniek en minimalistisch design. Geen overdaad, geen logo’s die de strakke lijnen verstoren en geen uitbundige kleuren maar mooie cleane ontwerpen. Dit maakt Duno jassen geliefd bij liefhebbers van stijlvolle herenkleding.

Een jas voor alle weersomstandigheden

Duno maat functionele stijlvolle jassen voor mannen draagbaar onder alle weersomstandigheden. Deze combinatie maakt een Duno jas een uniek en praktisch kledingstuk voor iedere gelegenheid.
Bekijk het aanbod Duno jacks voor mannen op onze site of kom langs in onze winkel in Breda .