Mazzarelli

Categorieën
Kleur
Maat
Merk
Toon meer +
Mouwlengte
Seizoen
Materiaal
Pasvorm
Dessin
Prijs
239260

Mazzarelli overhemden voor mannen sinds 1960

Camiceria Mazzarelli werd in 1960 opgericht door Marino Mazzarelli in een kleine werkplaats in het Italiaanse Castellana Grotte. Marino specialiseerde zich in het maken van herenoverhemden van hoogwaardige stoffen met elegante stijl op basis van de traditionele kleermakersprecisie.

Herenshirts met liefde gemaakt

Vakmanschap, traditie en erfgoed zijn de kernwaarden van Camiceria Mazzarelli en dat zie je terug in de details. Al drie generaties lang werken ze bij Mazzarelli  met passie aan het nog verder verbeteren van de overhemden en weten steeds te verrassen met nieuwe technieken en trends. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg en ieder overhemd heeft het zijn eigen signatuur.

De zijkanten van de overhemden zijn genaaid met Engelse naden, de manchetten en kragen zijn individueel gesneden en de mouwen zijn subtiel met de hand genaaid. Dit maakt ieder Mazzarelli shirt een “masterpiece” handgemaakt door de Mazzarelli coupeuses.

Overhemden met Italiaanse finesse

Tegenwoordig is het Mazzarelli gevestigd op een eigen domein het Domenico Mazzarelli in het hart van het Apulische platteland. Pronkstuk is de prachtige 19e-eeuwse villa die minutieus is omgebouwd tot een vijfsterrenresort. Hier is ook de unieke Tailor’s Room, waar gasten een exclusief op maat gemaakt Mazzarelli-shirt kunnen creëren.

Mazzarelli overhemden op maat

Ben je op zoek naar een perfect passend Italiaans overhemd? In onze winkel hebben wij een ruim aanbod stalen van Mazzarelli waarmee wij samen met jou het perfecte shirt creëren. Onze bekwame adviseurs zoeken samen met jou naar de mooiste Mazzerelli die wij vervolgens vakkundige aanmeten, na 4 tot 6 weken ontvang jij jouw op maat gemaakte overhemd. Heb je interesse? Kom vrijblijvend langs in onze winkel of maak een private shopping afspraak.