Skip to content

Morph parfums

Categorieën
Kleur
Kleur
Maat
Maat
Merk
Merk
Toon meer +
Mouwlengte
Mouwlengte
Seizoen
Seizoen
Materiaal
Materiaal
Pasvorm
Pasvorm
Dessin
Dessin
Prijs
Prijs - slider
145145

Morph TOO

145,00

Morph parfums

Morph parfums worden gekenmerkt door een luxe geur beleving: verfijnde en sterk geconcentreerde grondstoffen, aandacht die alleen verkocht worden door geselecteerde retailers. Deze elementen maken Morph tot meer dan alleen een eenvoudig parfum.

Parfum met een vleugje nostalgie

Morph Parfums creëert parfums met stijl en passie en een vleugje nostalgie. De geuren van Morph zijn van hoogwaardige kwaliteit met een hoge geur intensiteit. De concentratie parfum is ongeveer 33% hoger is dan bij reguliere parfums waardoor de geur significant langer blijft hangen. Daarnaast is een kleine hoeveelheid voldoende om de hele dag te genieten van het luxe geur gevoel.

Geuren met natuurlijke ingrediënten en details

Morph parfums bestaan voor een groot deel uit natuurlijke ingrediënten zoals patchouli, musk, vanille, amber die een rechtsreeks verbintenis hebben met de natuur. Dit zorgt voor een aangename geur die nooit overdreven aanwezig is.

Het ontwerp van de fles vat de ziel van het merk samen: de Metamorphosis. Een verfijnde verpakking waaruit een identiek roterend lichaam kruist en tevoorschijn komt. De exclusieve doos is handgemaakt en verzegeld met zegellak. Dat maakt Morph parfums een geweldig om als cadeau te geven.

Shopping cart

    Winkelmand
    Je hebt geen productenVerder winkelen