Tramarossa

Categorieën
Kleur
Maat
Merk
Toon meer +
Mouwlengte
Seizoen
Materiaal
Pasvorm
Dessin
Prijs
279340

Tramarossa jeans en broeken voor mannen

Tramarossa jeans worden gemaakt van verfijnde stoffen zoals Egyptisch katoen, denim met kasjmier, Japanse selvedge denim en high tech stoffen. Het bedrijf kent een lange traditie in het maken van hoogwaardige jeansbroeken met unieke details. Tramarossa maakt iedere jeans met de grootste zorg wat duidelijk zichtbaar is aan de  details. De broeken worden volledig met de hand gemaakt en vaak worden hiervoor de originele machines gebruikt uit de traditionele Amerikaanse denim fabrieken. Hierdoor is iedere Tramarossa jeans van denim tot details uniek.

Gepersonaliseerde jeans

De Tramarossa jeans kan worden gepersonaliseerd met de initialen van de eigenaar. Deze initialen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit unieke handschrift geeft de jeans een nog persoonlijker karakter en maakt de jeans herkenbaar voor liefhebbers van exclusieve kleding. Een Tramarossa jeans is dus een jeans speciaal voor jou!

Selvedge denim voor mannen

De eerste Tramrossa jeansbroek werd gemaakt van Japanse selvedge denim. De selvedge afwerking is afkomstig van de originele weefmachines die de Amerikanen gebruikte bij de productie van de eerste spijkerbroeken. Bij het afwerken van de jeans gebruikte iedere fabrikant zijn eigen kleur zodat de doeken later waren te herkennen. Veel van deze machines zijn later veel opgekocht door Japanse bedrijven die nog steeds op ambachtelijke wijze jeansdoeken produceren. Deze doeken zijn allemaal uniek door de handmatige weeftechniek en speciale wassing. Het gebruik van eigen parfum geeft de jeans nog een extra persoonlijk detail.

Bekijk het exclusieve aanbod Tramarossa jeans bij OJK menswear. Shop online of kom naar de winkel voor advies op maat.