Valsport

Categorieën
Kleur
Maat
Merk
Toon meer +
Mouwlengte
Seizoen
Materiaal
Pasvorm
Dessin
Prijs
229280

Valsport sneakers

Valsport-sneakers typeren de Italiaanse stijl en vakmanschap De schoenen onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen in combinatie met een stijlvol design. Valsport sneakers staan garant voor topkwaliteit en draagbaar comfort.

Sneakers met Italiaanse stijl

Valsport werd in 1920 opgericht in Italiaanse Padua door Antonio Valle. Door de aandacht voor details en vakmanschap te combineren met technische kennis uit de sportwereld behoorde Valsport binnen enkele jaren tot één van de toonaangevende sportschoenen producenten van Italië. In 1960 organiseert Rome de olympische spelen en daar wint de Italiaanse sprinter Livio Berruti de 200 meter op Valsport schoenen. De jaren daarna ontwikkelt Valsport zicht verder en wordt een referentiemerk voor diverse sporten zoals voetbal, atletiek, boksen en wielrennen.

Meer dan 100 jaar ervaring

Guido, de zoon van Antonio heeft Valsport laten groeien naar een iconisch merk dat niet meer uit het Italiaanse straatbeeld is weg te denken. De originele modellen zijn verder ontwikkeld en verrijkt met nieuwe stijlen en modellen die nog steeds op ambachtelijke wijze worden gemaakt met eersteklas materialen. Met Valsport ben je klaar om te winnen en kun je iedere uitdaging aan!