Skip to content

The ojk
story...

Liefde en passie voor herenmode

Met een passie groei je op en dat is in mijn geval zeker zo geweest. Mijn naam is Pieter Seijkens en ik heet je van harte welkom in onze herenmode zaak OJK in Breda.

Regelmatig hoor ik een van mijn ouders spreken als ik met klanten praat. Het ondernemen en de liefde voor retail zit in mijn bloed. Vanaf mijn twaalfde wist ik dat ik op een dag een eigen herenmode kledingzaak zou hebben. Door het volgen van mijn hart kwam die zaak er en samen met mijn vrouw en team staan we zeven dagen in de week voor je klaar. Onze winkel onderscheidt zich door prachtige merken en producten, die we vergezellen met persoonlijk en bovenal eigengereid stijladvies.

“Alleen kan je niks en met zijn allen kun je alles”
EE51F566-0076-4DF0-B1C7-800807B8EA68

ruime collectie herenmode en maatkleding

In onze prachtige winkel midden in Breda voeren we naast Italiaanse merken ook bijzondere eigentijdse merken die opvallen door hun kwaliteit, details en luxe. Onze ready to wear collectie heeft merken zoals Ghoud, Xacus, Duno, L.B.M., Tramarossa, Berwich, Harris wharf, Belstaff en Replay. Ik vind het belangrijk dat we naast bekende merken ook de collectie vullen met specialisten en merken met een geheel eigen stijl. Zo hebben we een assortiment dat geschikt is voor elke man en voor ieder moment.

Daarnaast werken we met een ruim programma maatwerk voor heren. Met stoffenhuizen zoals Ariston Napoli, Reda, Vitale Barberis, Loro Piana, Delfino, bieden we een ruime collectie van luxe stoffen die opvallen in hun comfort, luxe en kwaliteit. 

Naar wens maken we kleding op maat voor speciale gelegenheden zoals een smoking of bruidskostuum. En we adviseren je hoe je het afmaakt met mooie accessoires, passende schoenen en parfum. 

Met evenveel liefde creëren we een eigentijdse smart casual uitstraling door een combinatie te maken tussen maatwerk voor heren en onze ready to wear collectie. Denk aan een comfortabel maatwerk overhemd van Figura of Mazzarelli gecombineerd met een opvallend colbert op maat op een stoere denim van Tramarossa.

Reserveer de winkel en kom Private Shoppen bij ons…

Bekijk het hier!

italiaanse herenmode
in bourgondisch breda

Wij zeggen tegen alle klanten dat de koffie en het krentenbrood altijd klaar staat. We heten niet voor niets Ouwe Jongens Krentenbrood. Natuurlijk zorgen wij voor een heerlijke kop koffie of een mooi glas wijn als je bij ons in de winkel komt maar bovenal nemen we je mee in ons enthousiasme. Het enthousiasme om van elke man het beste van zichzelf te laten zien door middel van zijn kledingstijl. 

Met mijn passie voor mooie creaties, fraaie pasvormen, kwaliteit en details laat ik je graag kennismaken. Daarom zorgen we voor een persoonlijke beleving als jij onze winkel binnenloopt. Naast een hartelijk ontvangst en eigenwijs advies, wil ik vooral dat jij met een goed gevoel naar buiten loopt.

Naast de reguliere openingstijden kun je ervoor kiezen om een persoonlijke afspraak te maken.  Zeker bij bijzondere gelegenheden zoals een bruiloft waar je een bijzonder trouwpak voor nodig hebt of andere combinaties voor speciale gelegenheden, wil ik dat je de tijd krijgt om op je gemak keuzes te maken. 

Zoals gezegd adviseren we je met persoonlijke aandacht, betrokkenheid en service zodat jij je comfortabel voelt in wat je draagt terwijl je weet dat je er goed uitziet.

Tot binnenkort!
Team OJK: Pieter, Lisette, Daan, Quintin en Joost

Wat onze klanten zeggen

Robbert

Man Man, wat 'n geweldige collectie kleding voor de moderne man. Top kwaliteit en zeer goede adviezen plus kennis.

Paul

Trefwoorden; Vriendelijk, vakkennis en betaalbaar. Al met al een mooie winkel met hele mooie kleding voor de moderne man.

Shopping cart

    Winkelmand
    Je hebt geen productenVerder winkelen