Skip to content

Our story...

OJK Whats Next?

Leuk kennis met je te maken. Ik ben Pieter Seijkens. Belangrijkste kenmerk: een grote passie voor herenkleding. Retail zit in mijn DNA en altijd in de weer met de volgende stap. Al vanaf mijn twaalfde bezig met kleding omdat mijn ouders een kledingzaak runden. De beroemde paplepel? Zeker, maar ik hou het nu bij krentenbrood! Ben samen met mijn vrouw de gelukkige en trotse eigenaar van OJK wat staat voor Ouwe Jongens Krentenbrood, Menswear. En worden daarbij geholpen door ons team, Joost, Quintin, Daan & Rens.

Ja, soms start een garderobe met een sneetje krentenbrood.

Philosophy
for life

De filosofie die ik van mijn ouders heb meegekregen, leeft bij mij tot op de dag van vandaag. Dat komt terug in de manier waarop ik met mijn klanten omga en in de keuzes die ik maak. Zo ga ik niet alleen voor de bekende merken, maar ben ik steeds op zoek naar specialisten/merken die een eigen stijl neerzetten. Die me aanspreken. Verrassen. Waar ik jou graag mee laat kennismaken. Ik hou van mooie creaties, van kwaliteit en fraaie details. Dit alles bij elkaar, wat ik in mijn winkel tentoonspreid, vormt een uniek totaalconcept.

“Alleen kan je niks en met zijn allen kun je alles”
Johan Cruijff

We make you a brand!

Branding. Positionering. Wie zijn wij als bedrijf? En wie ben jij als man? We geven jou de mogelijkheid om je persoonlijk neer te zetten. Met fraaie kleding die aangeeft wie je bent. Want daar draait het om en dat is voor ons belangrijk. Wij branden onze klanten. Dat is ons onderscheidend vermogen.

De manier waarop? Met fraaie combinaties van merken, pasvormen en collecties. Van je pet tot en met je schoenen. De kracht van ons team zit in persoonlijke aandacht en die klik met jou.  

Reserveer de winkel en kom Private Shoppen bij ons…

Bekijk het hier!

Wat onze klanten zeggen

Robbert
5/5

Man Man, wat ‘n geweldige collectie kleding voor de moderne man. Top kwaliteit en zeer goede adviezen plus kennis.

Paul
5/5

Trefwoorden; Vriendelijk, vakkennis en betaalbaar. Al met al een mooie winkel met hele mooie kleding voor de moderne man.

    Winkelmand
    Je hebt geen productenVerder winkelen