Specialist in trouwpakken

OJK Herenmode is de specialist in trouwpakken en gelegenheids­kleding

Op de mooiste dag van je leven wil je jezelf zijn en dat kan in een trouwpak op maat van OJK. Onze passie voor herenmode zie je terug in ons uitgebreide maatwerk programma waar ook de mogelijkheden voor maatwerk in gelegenheidskleding eindeloos zijn.
Met het juiste advies zorgen we ervoor dat jij je comfortabel in trouwkostuum voelt; van de fotoshoot naar het altaar en daarna op het feest. Het is tenslotte dé dag waarop je geweldige herinneringen wilt maken.

Naast maatwerk pakken voor de bruidegom, hebben we ruime mogelijkheden voor gelegenheidskleding op maat. Zoals een smoking op maat en andere feestelijke combinaties voor bijzondere gelegenheden. Uiteraard adviseren we je ook hoe je maatwerk herenkleding kunt combineren met de ready to wear collectie die we in de winkel hebben. Mooie merken zoals Xacus, Luigi Bianchi Mantova, Duno, Berwich, Harris Wharf en Filippo de Laurentiis laten zich uitstekend combineren. Zo creëren we een stijlvolle eigen look oftewel een “Bella Figura”.

Trouwpakken voor mannen op maat gemaakt

Wanneer je een trouwpak of andere trouwcombinatie op maat voor jouw bruiloft wilt laten aanmeten, nemen we de tijd. Wij weten hoe belangrijk het is om de keuze weloverwogen te maken. Naast de kleur van de trouwjurk weegt ook het seizoen mee in de keuze voor een trouwkostuum. Naast de wat meer traditionele kleuren zoals een donkerblauw, grijs of zwart trouwpak, maken we met hetzelfde gemak andere kleurencombinaties trouwkleding in de kwaliteit die je wenst.

Ook nemen we de tijd om ook de juiste accessoires met je te kiezen die de uitstraling compleet maken. Zo zijn de schoenen van belang en een bijpassende riem, een das of pochet. Vergeet het parfum niet zoals van het bijzondere merk Morph (link). Naast beelden en ervaringen blijven ook geuren hangen in herinneringen. Dat maakt de ervaring compleet.

Gezien de snelle levertijd van slechts 25 werkdagen, heb je de tijd om je eerst te laten adviseren alvorens je de keuzes maakt. Je bent welkom om alleen of samen met familie de mogelijkheden te bekijken onder het genot van een heerlijke kop koffie of een feestelijk glas prosecco.

Wij zijn er rots op dat onze stijladviezen verre van standaard zijn. Ons maatwerk programma (link) biedt juist de mogelijkheden om jouw trouwpak of trouwcombinatie op maat geheel eigen te maken. Dan moet advies óók maatwerk zijn.

Meer weten over maatkleding? Kijk dan hier >>

Kleding op maat voor speciale gelegenheden

Naast traditionele maatkleding voor heren zoals een kostuum of smoking, maken stijlvolle combinaties die smart casual zijn en waarmee je eigenheid laat zien. Onze voorliefde voor een uitgesproken eigen stijl delen we graag met je. We denken ook met je mee als je een bijzonder maatwerk kledingstuk wilt zoals een colbert op maat of een opvallend op maat gemaakt gilet in een verfijnde stof.

Ook maatwerk gelegenheidskleding zoals een smoking of een speciale outfit voor de feestdagen, is na 25 werkdagen klaar. Zo zit je het ene moment wijn te drinken en zo loop je binnen vier weken met een volledig gepersonaliseerde outfit de winkel uit. Hierdoor behoud je voldoende ruimte in je planning om je te oriënteren, keuzes te maken en over te gaan tot het opmeten van jouw maten.

Hoe goed we het ook vertellen in woorden; onze kracht zit in de daden. Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op om een moment te plannen waarop het jou uitkomt om een afspraak te maken. Wij zorgen voor de koffie en het krentenbrood! Maak nu een afspraak >>